20

jun 2016

Certificaten, een kenmerk voor kwaliteit!

Wanneer een onderneming of particulier kiest om beveiliging te plaatsen, moet deze beveiliging ook effectief een zorg bij de ondernemer of particulier wegnemen. Kwaliteit is hier een belangrijk issue, want als een product niet goed werkt zal het de zorg niet wegnemen maar eerder een nieuwe zorg creëren. 

Omdat Ceulemans dit beseft willen wij ook graag aantonen dat we bezig zijn met deze kwaliteit. Dit doen we door het behalen van verschillende certificaten. Een certificaat fungeert eigenlijk als een keurmerk. Wanneer een onderneming een bepaald certificaat bezit, kan je er op vertrouwen dat hier een goede kwaliteit wordt geleverd (op dat specifieke onderdeel). 

Onze Certificaten:

Incert:

Het INCERT Certificaat staat garant voor een goede kwaliteit van alarmsystemen. 

23f94d4c7e8a7c4db84cfdda35af34a3.png

 

Ceulemans Security: B-1647

 

Bosec:

Bosec is het kwaliteitslabel voor alles wat te maken heeft met brandveiligheid.

44ec5a88f5200b0a06fe51fe49318948.png

 

Ceulemans Security: B-9252-FD

 

Ministerie van Binnelandse Zaken:


Deze instantie verplicht ondernemingen om bij te leren en kwaliteit aan te bieden. Ze beloont de ondernemingen die de nodige inspanningen doen door hen te certificiëren. Het certificaat staat dus garant voor een goede kwaliteit en bekwaamheid. 

 cb8f55e64643db772b351ca86e94f3d1.jpg

 

Vergunningsnummer Ceulemans Security: 20.1322.07

 

Via onderstaande website kan u onze onderneming terugvinden in de databank van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Hierin zijn alle aangesloten ondernemingen te vinden, als een bedrijf hier niet in staat bestaat er een grote kans dat de kwaliteit niet optimaal is.

Vigilis

 

Onze certificaten in aanvraag:

VCA:

Met dit certificaat kunnen we in de toekomst aantonen dat Ceulemans Security belang hecht aan veiligiheid op de werf. Er wordt rekening gehouden met allerlei veiligheidsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften. 

 

NATO Clearance:

Dit certificaat is nodig om grote aanbestedingen te mogen uitvoeren. Ceulemans Security is uitgegroeid tot een grote en capabele onderneming die zulke projecten ook kan realiseren. Daarom dat dit certificaat in de nabije toekomst zal behaald worden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ceulemans Nieuwsbrief

Wilt u nooit een actie, promotie of nieuws missen van Ceulemans Security