27

feb 2014

Ceulemans Security verdeelt Movisys

Koperdiefstal – inbraak in werfkeet – diefstal van isolatie - …. Dagelijks bereiken u berichten over werfdiefstal. Beveilig uw materialen en werktuigen op de werf.

Ceulemans Security is officieel verdeler van Movisys

Movisys maakt camerabewaking mobiel

Inbrekers of vandalen zijn altijd op zoek naar de plek van de minste weerstand. Des te minder de beveiliging des te groter hun slaagkans. Er is dan ook geen bedrijf, winkel of boetiek die nog zonder camerabewaking kan. Uitgestrekte bedrijfsterreinen en bouwwerven vormen vandaag de dag een nieuw en gegeerd doelwit. Snelle veranderingen op een bouwwerf of het tijdelijke karakter van de werken vereisen een andere aanpak dan de installatie van vaste camerasystemen.

Movisys biedt hiervoor de ideale oplossing door middel van mobiele beveiliging.

De mobiele camera unit is een verplaatsbare compacte container die op elke plek kan worden ingezet. Een telescopische mast - tot 7,5m hoog - uitgerust met verlichting en 4 bestuurbare camera’s zorgen voor een optimale dekking van het te bewaken terrein. Onderaan de mast bevinden zich nog eens 4 camera’s die de onmiddellijke omgeving van de container zelf bewaken.

Daarenboven kan op het systeem een alarm worden ingeschakeld met bewegingsdetectie. Dit alarm koppelt terug naar een meldkamer die verifieert waarom er alarmdetectie is en de contactpersoon voor de werf op de hoogte brengt. Desgewenst kunnen ook de politiediensten verwittigd worden.

Zowel live als opgenomen beelden kunnen opgevraagd worden via netwerk, internet, GPRS, en dit via pc en smartphone.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ceulemans Nieuwsbrief

Wilt u nooit een actie, promotie of nieuws missen van Ceulemans Security