Brandbeveiliging

Branddetectie is de topprioriteit als het gaat om brandbeveiliging. U wilt immers snel verwittigd worden in geval van brand. Zo kan u uzelf en anderen tijdig in veiligheid brengen. 
Een strategische plaatsing is van groot belang voor een brandalarm om betrouwbaar en efficiënt te kunnen zijn.
Deze strategische plaatsing is niet het enige waar Ceulemans Security groot belang aan hecht. Voor elke installatie wordt eerst nog een grondige inspectie uitgevoerd door erkende brandexperten. Ceulemans Security wil op deze manier alle verborgen beveiligingsproblemen aan het licht brengen. Na de inspectie bezorgen we u een volledig plan met risicopunten. Onze brandexperten zullen deze analyse samen met u grondig doornemen en maatregelen voorstellen om zo tot een optimaal brandbeveiligingssysteem te komen. Door deze aanpak kunnen wij u een veilig gevoel garanderen, wetende dat alle risicopunten in kaart werden gebracht en zo het optimale brandbeveiligingssysteem werd opgesteld.
Ceulemans Security vindt dat een brandalarm aanpasbaar moet zijn aan de wens van de klant en aan de omgeving waarin het geplaatst moet worden. Daarom kan u hier meer informatie terugvinden over de type systemen die wij aanbieden. Dit gaat van simpele rookmelders tot volledige branddetectiesystemen die aangesloten worden op een alarm- of camerasysteem. 
Uiteraard biedt Ceulemans Security ook oplossingen in brandbestrijding. Zo kan u in onze webshop een ruim aanbod aan brandblussers, brandlakens en dergelijke terugvinden. 
 
 
Branddetectie
 

Branddetectie

Brandbestrijding
 

Brandbestrijding