De Alarmmelding

De alarmmelding & de actie die wordt ondernomen na detectie van een ongenode gast.
De alarmmelding kan u zelf kiezen. De binnensirene & buitensirene die de potentiële inbreker afschrikt en de hele buurt in staat van paraatheid brengt. (Verplicht)
Daarnaast is uw alarmsysteem ook steeds in verbinding met de meldkamer zodat deze u op de hoogte kan brengen wanneer er een alarmmelding binnenkomt. 
 
De Alarmmelding via: 

Sirene

Meldkamer

Het is van essentieel belang dat er een audio-visueel signaal afgaat zodra het alarm een indringer detecteert. In de eerste plaats hebben we hiervoor de binnen- en buitensirene. Zo wordt er duidelijk gemaakt aan de buurt dat er mogelijks een inbraak aan de gang is en dat iedereen alert moet zijn.

 

 

Een permanente monitoring onder een 24/7 supervisie van professionele operatoren die in directe verbinding staan met Politie en hulpdiensten. 

Dat is de belofte die Ceulemans Security doet. Bij inbraak, sabotage of brand zal de meldkamer onmiddellijk een alarm krijgen en een verificatie van dit alarm uitvoeren. De specialisten in de controlekamer, al meer dan 20 jaar expert in hun vak, zullen de alarmmelding bekijken en de gepaste actie ondernemen. Zo zullen zij wanneer het alarm geverifiëerd is direct contact opnemen met de hulpdiensten en u verwittigen indien dit op voorhand werd afgesproken. Deze service onderscheidt ons van andere spelers op de markt, waar anderen dienst doen op beveiligingsfirma, staat Ceulemans Security direct in contact met de ordediensten. 

Om de betrouwbaarheid te garanderen stuurt het alarmsysteem minstens 2 testmeldingen per dag naar de meldkamer. Hierdoor bent u zeker dat bij melding van brand, inbraak, paniek, medisch alarm, ... steeds de juiste acties worden genomen.

Naast het ontvangen van de alarmen kan de meldkamer ook verificaties uitvoeren. Dit kan gebeuren aan de hand van videoverificatie (inkijken op de beelden van uw camerabewaking), belang om te vermelden is dat dit enkel en alleen wordt gedaan bij een effectieve alarmmelding.