Over Ons

Al meer dan 30 jaar uw vaste partner in beveiliging

Een perfecte beveiliging van uw eigendom of bedrijf begint met een goed gesprek. Iedereen is anders en heeft andere prioriteiten, de experten van Ceulemans Security zijn er om uw noden te achterhalen en uw vragen te beantwoorden.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de kennis en expertise die we hebben opgebouwd, kunnen we u met raad en daad bijstaan.

Elk beveiligingssysteem tegen inbraak, brand en overval heeft specifieke kwaliteiten, maar het komt er vooral op aan om juist die keuze te maken die voldoet aan uw wensen. We streven naar een evenwichtige balans tussen veiligheid, het samenlevingsaspect en de financiële kant.

Hoe uw situatie er ook uitziet, een investering in een veiligheidssysteem van Ceulemans Security kan zich op zeer korte termijn helemaal terugbetalen.

Ceulemans Security na 30 jaar een keurmerk van kwaliteit

Service en kwaliteit zijn onze basiswaarden.

U bent bij ons aan het juiste adres, we adviseren u al meer dan 30 jaar over de nieuwste trends en technologieën op vlak van veiligheid. 

De mensen staan bij Ceulemans Security centraal, zij zijn de grootste troef van de organisatie. En door een gedurende bijscholing van het technisch personeel profiteert u van een steeds betere en vlottere ondersteuning.

Samen met ons professioneel team wordt de beste oplossing voor u uitgewerkt zodat u steeds een gerust gevoel heeft.

Een nationale spreiding, een optimale service

Ceulemans Security is door de jaren heen uitgegroeid tot een nationale speler in de beveiligingsmarkt. Over heel België werden servicelocaties opgericht om u nog sneller te kunnen ondersteunen wanneer het er echt op aan komt, in geval van een noodsituatie.

Deze servicelocaties zijn echter geen fysieke locaties, daarom wordt er op de kaart verwezen naar het stadscentrum en niet naar een specifiek adres.

 

Ceulemans Security stapt in een Europees verhaal

 Sinds 2015 maakt Ceulemans Security deel uit van Scutum, een Franse groep die ruim 25 jaar ervaring heeft op de beveiligingsmarkt. Zij zijn actief in heel Europa, wat ons de mogelijkheid biedt om partnerships over de grenzen heen aan te gaan met dezelfde service en kwaliteit.

Ceulemans Security is de Belgische entiteit van Scutum. Dit betekent dat het bedrijf volledig zelfstandig blijft werken met de oorspronkelijke oprichters Peter Ceulemans en Jeff Wijns aan het roer, waardoor de lokale verankering zeer sterk aanwezig blijft.